Coffice

Hjärtat i Företagscenter FBG!

Är du i en uppstart- eller utvecklingsfas av ditt företag och behöver en kreativ arbetsplats som gör din jobbvardag roligare, kollegor, nya affärsnätverk och ett bollplank som hjälper dig att ta nästa steg i ditt företagande? Då är Coffice platsen för dig!

På Coffice får du de bästa förutsättningarna att ta ditt företag till nästa nivå. Vi hjälper dig att utveckla ditt företag snabbare och ger dig nätverket du behöver.

Vi har utvecklat våra företagsdrömmar på Nya Coffice!

Johanna, Elisabet och Filip!

Coffice START

”Coffice gett mig ett bredare nätverk”

Coffice är det perfekta stället att starta företag på. Här har jag fått testa mina idéer, fått svar på alla mina frågor och tillgång till både nätverk och specialistkompetens som jag har behövt för att komma vidare med mitt företag. Vi är ett gott gäng som hjälper varandra.”

Johanna Bark,
Hållbarhetskommunikatör 

Coffice UTVECKLA

”Jag utvecklar mitt företag snabbare på Coffice”

Coffice gör mig effektiv på jobbet. Genom arbetsrutiner och struktur kan jag fokusera både på mitt dagliga arbeta och utvecklandet av mitt företag. Dessutom har jag fått kollegor och tillgång till nätverk och kompetens som gör min jobbvardag både roligare och mer intressant.”

Elisabet Sevholt,
Acting + Performance Coach

Coffice ETABLERA

”Mycket kompetens samlad på ett och samma ställe”

Coffice är en proffsig och kreativ företagarmiljö som ger mig tillgång till en rolig arbetsplats, bra mötesrum och ett ovärderligt nätverk. Den har breddat mitt perspektiv och är det enkelt att hålla sig uppdaterad på vad är på gång inom näringlivet i Falkenberg.”

Filip Karlsson,
Spelutvecklare

Vårt erbjudande till dig som vill utveckla ditt företag i Coffice:

Kreativ arbetsplats

Professionella mötesrum

Skrivare & Postfack

Företagsutveckling & Rådgivning

Nätverk & Kompetens

Bollplank & Kollegor

Föreläsningar & Workshops

Gratis kaffe & Fritt Wifi

Kontakta:


Madeleine Nemstrand
Telefon: 076-786 12 91
E-post: madeleine.nemstrand@falkenberg.se