apr
17
fre
StartUp Lunch – SAVE THE DATE @ Företagscenter FBG
apr 17 kl. 11:30 – 13:30

Välkommen på StartUp Lunch. Mer information kommer inom kort.

apr
24
fre
Näringslivsfrukost i Ullared @ Hotellet i Ullared
apr 24 kl. 07:30 – 09:00

Näringslivsfrukostarna i Ullared är mycket uppskattade och är en bra start på dagen. Här bjuds du på intressanta föreläsningar av lokala företagare och profiler, god frukost och möjlighet att nätverka med andra företagare. Dagen frukost bjuder på:

SAMARBETE STÄRKER & GENERERAR ENERGI I FÖRETAGANDET
Vad händer om man slår ihop en mängd hållbarhetsföretag och dess kompetenser? Andreea Stiuca berättar om sin resa mot en gemensam hälsohub tillsammans med andra företagare. Hon driver idag Ekologiskt-Koncept, ett butikscafé mitt i Falkenberg centrum med fokus på ekologiskt, giftfritt och närproducerat som nyligen växt ur sina lokaler och öppnat upp i större på samma gata.  Vi kommer garanterat både att bli stärkta och fulla av energi när vi hör hennes historia.  

SAMARBETE GÖR FÖRETAGEN STARKA
Charli Jensen och Jonas Andersson är mekarkillarna som startade egna företag och såg vinningen att samarbeta. Samarbetet har gett stora fördelar för både kunder och dem själva. BRH Hydraulik AB och Solhöjdens Svets & Mek och är två offensiva företag som väljer att satsa på framtiden. Vad händer egentligen i det gamla elefantstallet i Älvsered och hur blev nybyggnationen i Bredshult? Vi får veta allt på näringslivsfrukosten i Ullared av Charli och Jonas.

Läs mer och anmäl dig här>>

maj
28
tor
Näringslivslunch – SAVE THE DATE
maj 28 kl. 11:15 – 13:00

Mer info kommer.

sep
10
tor
Näringslivslunch – SAVE THE DATE
sep 10 kl. 11:15 – 13:00

Mer info kommer.

okt
16
fre
Näringslivslunch – SAVE THE DATE
okt 16 kl. 11:15 – 13:00

Mer info kommer.

nov
13
fre
Näringslivslunch – SAVE THE DATE
nov 13 kl. 11:15 – 13:00

Mer info kommer.