sep
26
tor
Seminarium: Ledarskap som håller i längden @ Halmstad, lokal meddelas senare
sep 26 kl. 09:00 – 12:00
Prestera och må bra som chef Vad är det som gör att vissa chefer klarar att ha energi under ett helt yrkesliv medan andra klarar det i ett par år? Är det möjligt att ha ett förhållningssätt där man leder människor och en grupp med bibehållen kraft och energi.

Målgrupp
För dig som är ledare och vill utveckla ditt eller dina medarbetares ledarskap till att hålla i längden.

Innehåll
Under denna halvdag kommer du att få ytterligare verktyg för hur du kan prestera och må bra som chef och samtidigt ledare andra till framgång.
Du kommer att få titta på dig själv som ledare och hur du använder din energi till din egen fördel och vad du kan utveckla ytterligare för att din kraft ska räcka så länge du själv önskar att vara ledare.

– att vara tydlig med sina intentioner och värderingar
– att vara i goda tillstånd oavsett vad som händer
. att välja förhållningssätt: i känslor/utan känslor
– att vara operativ eller strategisk
– att leda på olika systemnivåer: individ, team, organisation
– att vara ramstark och tydlig

”Susanne är nominerad till Årets Talare Kvinna 2018. Hon är en mycket hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete på organisations-, ledar-, team- och individnivå. Susanne har drygt 25 års erfarenhet av att utveckla organisationer till framgång. Hon är verksam som idrottspsykologisk rådgivare för Svensk elitidrott och deras ledare med uppgiften att coacha aktiva och ledare för att ta så många medaljer som möjligt för Sverige.”

Anmälan
Läs mer och anmäl dig här>>

Nov
20
ons
Seminarium: Drömarbetsgivaren @ Varberg, lokal meddelas senare
Nov 20 kl. 07:30 – 11:00
Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det? Seminariet baseras på Svantes bok “Drömarbetsgivaren – De 10 budorden som får medarbetare att vissla hela vägen till jobbet”.

Innehåll
I dag är det enkelt att kopiera företagsmodeller, processer och idéer. I princip allt går att kopiera – allt utom en sak: dina medarbetare. De är kärnan i hela organisationen, det som driver verksamheten framåt och din enda verkligt unika konkurrensfaktor. Hur får du dina platsannonser att sticka ut i mängden? Vilka värden vill du representera?

Svante Randlert tar oss med genom sina 10 budord, ger inspiration och konkreta tips för dig på resan mot att bli Drömarbetsgivaren. Effekten blir att rätt människor väljer att vara kvar, rätt människor väljer att börja och du bygger sakta ett starkt arbetsgivarvarumärke, inifrån och ut. När du har rätt människor i teamet som vill vara där, då kommer resultaten. Då kommer kvalité, effektivitet och lönsamhet.

Svante Randlert är Business & People Advisor och en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Han har under senaste året genomfört 150 föreläsningar i näringslivet och är nu nominerad till Årets talare – Genombrott 2018.

Anmälan
Läs mer och anmäl dig här>>