nov
20
ons
Seminarium: Drömarbetsgivaren @ Varberg, lokal meddelas senare
nov 20 kl. 07:30 – 11:00
Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det? Seminariet baseras på Svantes bok “Drömarbetsgivaren – De 10 budorden som får medarbetare att vissla hela vägen till jobbet”.

Innehåll
I dag är det enkelt att kopiera företagsmodeller, processer och idéer. I princip allt går att kopiera – allt utom en sak: dina medarbetare. De är kärnan i hela organisationen, det som driver verksamheten framåt och din enda verkligt unika konkurrensfaktor. Hur får du dina platsannonser att sticka ut i mängden? Vilka värden vill du representera?

Svante Randlert tar oss med genom sina 10 budord, ger inspiration och konkreta tips för dig på resan mot att bli Drömarbetsgivaren. Effekten blir att rätt människor väljer att vara kvar, rätt människor väljer att börja och du bygger sakta ett starkt arbetsgivarvarumärke, inifrån och ut. När du har rätt människor i teamet som vill vara där, då kommer resultaten. Då kommer kvalité, effektivitet och lönsamhet.

Svante Randlert är Business & People Advisor och en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Han har under senaste året genomfört 150 föreläsningar i näringslivet och är nu nominerad till Årets talare – Genombrott 2018.

Anmälan
Läs mer och anmäl dig här>>

 

dec
6
fre
Näringslivsfrukost i Ullared @ Hotellet i Ullared
dec 6 kl. 07:30 – 09:00

Näringslivsfrukostarna i Ullared är mycket uppskattade och är en bra start på dagen. Här bjuds du på intressanta föreläsningar av lokala företagare och profiler, god frukost och möjlighet att nätverka med andra företagare. Morgonens föreläsningar handlar om:

MIN PASSION – TRIVSAMMA UTEMILJÖER FÖR ALLA
Elin Debora driver företaget Debora Garden och arbetar som trädgårdsdesigner, skribent och föreläsare. Hon gästar oss för att berätta för oss hur hon vågade följa sina drömmar både privat och arbetsmässigt.

”Jag är trädgårdsmästaren som bodde en trappa upp men bestämde mig för att följa min dröm och skapa mig en annan framtid än den som låg framför.  Med nya tankar och insikten att jag själv är den som kan förändra mitt liv har jag lyckats skapa mitt egna drömliv”

VÄXANDE TANKAR BLEV JÄSANDE DEGAR
Emelie och Andrée har valt att byta livsstil – något som kräver mycket mod och beslutsamhet. Kom och lyssna till hur IT-konsulten och kocken valde att öppna ett bageri. Om hur en liten tanke i ett litet hus på Gotland växte sig stort och blev Ave Kultur i Fridhemsberg.

Läs mer och anmäl dig här>>