Emax 2020
Europas bästa evenemang för unga entreprenörer

Jakten på Hallands främsta unga entreprenörer har börjat. Den 14-18 juni är det dags för Emax Sverige 2020, som varje år samlar upp till 100 av Sveriges främsta entreprenörer i åldern 18-20 år. Under fyra dagar får de uppleva en mix av föreläsningar, workshops, nätverksövningar, teambildning, fritidsaktiviteter och olika tävlingsmoment där idégenerering, affärsutveckling, pitchning och problemlösning ingår. Moment som kräver snabba beslut och strategiskt tänkande, vilket kan leda deltagarna till toppen och därmed vinna ett mycket åtråvärt förstapris. 

Vi söker:

Nu söker vi i Falkenberg, Varberg, Halmstad, Laholm och Hylte efter 18 unga driftiga entreprenörer som vill och vågar satsa på det dem brinner för. Känner du någon eller är du en sådan person ta chansen och skriv en kort motivering till varför just du/hen ska vinna ett stipendium (värde 20 000 kr) för en plats till Emax 2020 och en efterföljande 2 dagars utbildning i ledarskap den 24-25 juni. Ett unikt tillfälle att träffa likasinnade från hela Sverige, få inspiration från kända entreprenörer och utvecklas som person inom entreprenörskap och företagande. Fyra oförglömliga dagar och en utbildning som garanterat ger nya vänner och ett minne för livet!

Nominera:

Sista dagen för nominering är den 13 maj. Ett urval kommer att göras av en jurygrupp bestående av representanter från varje kommun. De som går vidare kommer att bli kontaktade för en kortare intervju. Alla som blivit intervjuade kommer att få ett besked innan den 29 maj. En förutsättning för att den nominerade ska få stipendiet är att hen kan och vill åka.

Ladda ner mer information:

Ansök via formuläret nedan:

Vem är du som nominerar?


Kontakta:


Madeleine Nemstrand
Telefon: 076-786 12 91
E-post: madeleine.nemstrand@falkenberg.se