Näringslivsfrukost i Ullared

När:
2020-04-24 kl. 07:30 – 09:00 Europe/Stockholm Tidszon
2020-04-24T07:30:00+02:00
2020-04-24T09:00:00+02:00
Var:
Hotellet i Ullared
Kontakt:
Karin Torstensson, Företagscenter FBG/Näringslivsavdelningen Falkenbergs kommun

Näringslivsfrukostarna i Ullared är mycket uppskattade och är en bra start på dagen. Här bjuds du på intressanta föreläsningar av lokala företagare och profiler, god frukost och möjlighet att nätverka med andra företagare. Dagen frukost bjuder på:

SAMARBETE STÄRKER & GENERERAR ENERGI I FÖRETAGANDET
Vad händer om man slår ihop en mängd hållbarhetsföretag och dess kompetenser? Andreea Stiuca berättar om sin resa mot en gemensam hälsohub tillsammans med andra företagare. Hon driver idag Ekologiskt-Koncept, ett butikscafé mitt i Falkenberg centrum med fokus på ekologiskt, giftfritt och närproducerat som nyligen växt ur sina lokaler och öppnat upp i större på samma gata.  Vi kommer garanterat både att bli stärkta och fulla av energi när vi hör hennes historia.  

SAMARBETE GÖR FÖRETAGEN STARKA
Charli Jensen och Jonas Andersson är mekarkillarna som startade egna företag och såg vinningen att samarbeta. Samarbetet har gett stora fördelar för både kunder och dem själva. BRH Hydraulik AB och Solhöjdens Svets & Mek och är två offensiva företag som väljer att satsa på framtiden. Vad händer egentligen i det gamla elefantstallet i Älvsered och hur blev nybyggnationen i Bredshult? Vi får veta allt på näringslivsfrukosten i Ullared av Charli och Jonas.

Läs mer och anmäl dig här>>