Näringslivsfrukost i Ullared

När:
2020-03-20 kl. 07:30 – 09:00 Europe/Stockholm Tidszon
2020-03-20T07:30:00+01:00
2020-03-20T09:00:00+01:00
Var:
Hotellet i Ullared
Kontakt:
Karin Torstensson, Företagscenter FBG/Näringslivsavdelningen Falkenbergs kommun

Näringslivsfrukostarna i Ullared är mycket uppskattade och är en bra start på dagen. Här bjuds du på intressanta föreläsningar av lokala företagare och profiler, god frukost och möjlighet att nätverka med andra företagare. Dagen frukost bjuder på:

EMMA SVENSSON – ÅRETS LANDSBYGGARE HALLAND
Emma Svensson är instruktör på Munkagårdsgymnasiet i Tvååker och engagerad i LRF Ungdomen i Halland. På Landsbyggaredagen fick hon ta emot pris för sitt arbete med att förändra attityden till landsbygden.

”Som bonde eller som lantbrukare så ska man kunna vara stolt över sitt yrke och känna att man vet varför man gör det här”, säger hon.

Under frukosten får vi höra om Emmas känsla för landsbygden och hur vi tillsammans kan skapa stolthet över platsen vi bor och verkar på.

KONSTEN ATT BÖRJA I TID
Göran Nergården byggde sitt första hus när han var 17 år och därefter har det blivit många hus. Göran berättar om sin resa från det första husbygget i Långasand till hur Västkuststugan och Mjöbäcksgruppen blev till. Hur ser koncernen ut idag och vilka har varit de största framgångsfaktorerna?

Läs mer och anmäl dig här>>